Nikola Mažar: HDZ je sve jači i u Vukovaru i u cijeloj Slavoniji

Foto: Cropix

Povjerenik za vukovarski HDZ Nikola Mažar rekao je kako HDZ u Vukovaru trenutno ima više od 1500 članova i da svakodnevno dobiva pozive brojnih simpatizera i članova, koji se žele uključiti, odnosno aktivnije sudjelovati u kampanji.

“Osjeti se to u zraku, HDZ je sve jači, ne samo u Vukovaru nego u cijeloj Slavoniji. Vukovarci su mudri i pametni, trpjeli su puno, a imaju i inat, znat će procijeniti tko je onaj tko donosi prosperitet, mir i zajedništvo”, poručio je.

U polemike oko Penave nije htio ulaziti, poručio je tek da svatko ide svojim putem, i da, iako HDZ više nema vlast, izbori su već dogodine, a HDZ snažan.

“HDZ je imao nekoliko teških udara, sjetite se da je pokušan i puč, a svaki put smo izašli sve jači i snažniji”, rekao je uz poruku da će, nakon što pobijede na izborima, odlučiti s kim će u koaliciju.

Na temu ratnih zločina, rekao je da neće mirovati dok se posljednji nestali ne pronađe.



“To je bolna tematika, još se traže i iz drugog svjetskog rata počinitelji zločina, potrebno je vrijeme”, zaključio je i ponovio sve što je učinjeno za mandata ove Vlade.

Za ćirilicu, poručio je, još u Vukovaru nije vrijeme.

“Ja sam bio na prosvjedima protiv uvođenja ćirilice, Milanović je htio napraviti kaos i iskoristiti Vukovar. Nije još vrijeme. Preduvjet je da se pronađu svi nestali i vrati mir, a onda možemo razgovarati”, poručio je i naglasio da će voditi afirmativnu i kampanju zajedništva, a o svojoj kandidaturi na lokalnoj razini kaže da će razmišljati nakon parlamentarnih izbora, prenosi N1.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI