NIŠTA JOŠ NIJE GOTOVO! KALINIĆ ZA DNEVNO: Da je Bandić živ večeras bi kao pobjednik ušao u drugi krug

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Prve izlazne ankete prema kojima vlast u Zagrebu osvaja kandidat platforme Možemo Tomislav Tomašević za naš je portal prokomentirao dugogodišnji suradnik pokojnog gradonačelnika Milana Bandića – Pavle Kalinić.

Kako kaže, prvim rezultatima anketa nije iznenađen. ‘

‘To je očekivano, on po ni jednoj anketi nije dobivao manje od 30 posto”, kaže Kalinić te tvrdi da bi se do kraja večeri rezultati itekako mogli mijenjati te da su razlike između Miroslava Škore, Jelene Pavičić Vukičević i Davora Filipovića na razini statističke greške.

”Premala je to razlika, tako je to bilo i na parlamentarnim izborima, ovo je još vrlo neizjesno, jasno je samo da ekipa vezana za Možemo ide u drugi krug, iako je moguće da drugog kruga niti ne bude premda u to ne vjerujem”, komentira Kalinić koji u kampanji Pavičić Vukičević nije sudjelovao.

”Ljudi nakon dugo vremena kada je netko na vlasti traže neki antipod mislim da je to i sada slučaj. Da li su ga našli ili nisu to ćemo vidjeti, ali tko god bude preuzeo vlast u Zagrebu morati će se suočiti s time da i dalje ljudima treba isplatiti plaće”, kaže Kalinić uvjeren u to da problema neće biti sa slaganjem Skupštine, premda tu zna biti turbulencija.



”Da je Milan Bandić živ rezultati sigurno ne bi bili ovakvi, bili bi bolji, ne vjerujem da bi bila ovakva razlika, s obzirom na način na koji je on vodio kampanju to bi u najmanju ruku bilo vrlo tijesno, i to u njegovu korist”, zaključuje Kalinić.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI