NITKO NIKOGA NE POZNAJE, A SVI SE MEĐUSOBNO ZNAJU: Evo koja se važna osoba iz svijeta politike fotografirala s uhićenim Škugorom

Izvor: Nikola Grmoja/Facebook

Tko je zapravo Damir Škugor, uhićeni menadžer u INA-i koji je sudjelovao u organiziranju pljačku oko milijardu kuna iz te tvrtke? Javnosti je do prije nekoliko dana bio relativno nepoznat.

No, nije trebalo dugo i u javnost su iscurile informacije da je Škugor član HDZ-a, ali su iz te stranke poručili kako je on “osobama iz vrha stranke nepoznat”.

Iz vrha HDZ-a su u utorak rekli kako premijer Andrej Plenković ne poznaje Škugora.

“Predsjednik Vlade nema nikakve veze s pozicijom g. Škugora u INA-i, niti ga osobno poznaje. Odgovore na pitanja o poziciji g. Škugora u INA-i treba dati INA, a ne Vlada, čije su službe pri Ministarstvu financija i otkrile sumnjive poslovne procese i transakcije te blokirale nezakonito stečenu imovinu”, objavljeno je iz Vlade.

Nakon toga je objavljena fotografija Plenkovića i Škugora pa se informacija iz Vlade pokazala neistinitom.No, još jedna važna osoba iz svijeta politike poznaje Škugora, a to je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković. Zajedničku fotografiju Škugora i Jandrokovića objavio je Nikola Grmoja iz MOST-a na svom Facebooku.

“Sad je jasno zašto se Gordan Jandroković sakrio i zašto ne saziva izvanrednu sjednicu Sabora zbog ove neviđene pljačke Ine. Svi su oni dio iste korumpirane klike koju je potrebno žurno maknuti s vlasti”, napisao je Grmoja na Facebooku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI