NJEGOVA JE IPAK ZADNJA: MILANOVIĆ OPET IZVUKAO TEŠKU ARTILJERIJU! Nazvao ga herojskim zecom pa mu poručio da će položiti račune!

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Rat izjavama se i dalje nastavlja. Plenković je imao večernje obraćanje no zadnju riječ čini se imat će opet Milanović. Oglasio se ponovno na svom Facebook profilu.

Njegova je očito ipak zadnja

“Ništa novoga, Plenković se prepao. Dokazani herojski zec. Jutros se junačio i prijetio opozivom Predsjednika Republike, a sada se skriva iza Mosta. K’o Brka na trulom HDZ-ovom mostu uvjerava nas kako “nije to tako loše kao što izgleda”. Loše je, loše. Nema dovoljno žetona, Milorad i Zekanović nisu dostatni.

Jasno, ne daje niti jedan odgovor na pitanja koje sam mu postavio, na pitanja čiji odgovor traže građani Hrvatske. Ali, koliko god brz bio u bijegu od odgovornosti, suvereni vladar briselskih hodnika – prije nego pobjegne Charlesu Michelu pod skute – položit će račune”, napisao je u kratkoj objavi referirajući se na Plenkovićeve riječi da je opoziv nemoguć zbog “Milanovićevih drugova iz Mosta”, a što je danas naznačio i Jandroković kazavši da bez podrške MOST-a teško mogu imati dvotrećinsku većinu u Saboru dovoljnu za opoziv predsjednika.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI