VUČIĆ UZVRATIO MILANOVIĆU: ‘Kako sam postao zlikovac…‘ Nije poštedio ni hrvatske medije

Verbalni rat koji već danima traje između hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića i  njegovog srbijanskog kolege Aleksandra Vučića se ne stišava. U sve su se uključili i drugi akteri političke scene s obje strane a riječi se nisu birale.

Ponovno se oglasio Aleksandar Vučić i to u razgovoru za Kurir Tv kazavši kako ga Milanović napada zbog toga toga što Srbija jako napreduje.

“I onda je zbog Vučić postao zlikovac uzvratio je Milanoviću na njegove prozivke.

Ponovno se uhvatio i hrvatskih medija pa je  uspio pobrojati da su samo u jednom danu izašla  122 teksta o njemu, a kaže i uvjeren je da zna razlog za to.

“Zabrinuti su jer nema njihove pune dominacije na Balkanu kao što je to bio slučaj za vrijeme nekih drugih predsjednika Srbije. Ja njima na uvrede ne želim uzvraćati uvredama”, poručio je Vučić i dodao:



“Ne smeta mi što sam tema Zorana Milanovića i Mila Đukanovića, to govori da ih je neka velika muka natjerala, a to je da Srbija više nije vreća za udaranje, da ne mogu računati na sigurnu mrežu kriminala i ja sam zadovoljan zbog toga, izjavio je Vučić u razgovoru za Kurir TV.

Ponovno se osvrnuo i na napade na svoju obitelj od strane hrvatskih medija”.

“Vučić je svom sinu Vukanu dao ime po najstarijem sinu Stefana Nemanje i time je Vučić htio reći da je on nastavljač velikosrpskih težnji. Oni bi mi valjda htjeli određivati i imena. Dosta su nam toga određivali i ’41. i ’91., previše bi bilo da mi određuju i imena sinova. I Danilo i Vukan će s ponosom nositi svoja imena, neće ih mijenjati, poručio je Vučić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI