Njemačka ključa nakon gnjusnog čina! Grupa Sirijaca silovala 18-godišnju Nijemicu

Foto: Facebook (Na fotografiji su dvojica osumničenih za silovanje studentice i silovana studentica)

Nešto nakon ponoći u blizini noćnog grmlja dogodilo se grupno silovanje.

Prije dva tjedna u njemačkom sveučilišnom gradu Freiburgu od 230 tisuća stanovnika dogodilo se brutalno grupno silovanje 18-godišnjakinje. Ovaj gnjusni čin izazvao je veliko negodovanje u dijelu njemačke javnosti.

Naime, u noći s 13. na 14. listopada, kada se 18-godišnjakinja vraćala kući iz noćnog kluba u centru grada dogodilo se silovanje. Sedam Sirijaca u dobi od 19 do 29 godina te 25-godišnjak njemačke nacionalnosti su pod istragom, a  policija sumnja da je u zločinu sudjelovalo još muškaraca. Na Facebooku su neki od osumnjičenih često pozirali s kalašnjikovima. Navodno su te fotografije snimljene u Siriji.

Njemački mediji navode kako je glavni osumnjičeni 21-godišnji Majd H., koji je žrtvu upoznao u disku te je pozvao na piće. Uz izliku da joj želi pokazati svoje tetovaže dnevojku je navodno izveo iz kluba te prvi silovao. Nakon toga je Majd H. pozvao i svoje prijatelje, koji su jedan za drugim silovali nesretnu djevojku. Kako prenose njemački mediji djevojci je navodno u piće stavljeno opojno sredstvo te je bila omamljena.

Nešto nakon ponoći u blizini noćnog grmlja dogodilo se grupno silovanje. Zbog niza drugih kriminalnih djela za glavnog  osumnjičenog Majda H. već je postojao uhidbeni nalog.

Većina osumnjičenih stanovala je u azilantskim domovima u Freiburgu i okolici.



Bild navodi kako je u silovanju djevojke sudjelovalo vjerojatno čak 15 muškaraca.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI