Nobilo o nestalom spisu: “Nije nestao zbog Brkića nego klijenata prostitutki…”

YouTube / screenshot N1

Kaže i kako je u ovom slučaju ružno jer je riječ o drugom čovjeku HDZ-a Milijanu Brkiću.

Zagrebački odvjetnik Anto Nobilo otkrio je: “Glavni problem nije što je nestao spis, nego što Milijan Brkić nije smijenjen kada se otkrilo da je probio tajnu istragu”, poručio je za Slobodnu Dalmaciju. Podsjetimo, spis o slučaju uz istragu o razbijanju lanca prostitucije iz 2011. godine jednostavno je nestao.

“U praksi ima slučajeva da se spis izgubi. Ipak, to se rijetko događa. Zakon u tom slučaju predviđa rekonstrukciju spisa i za nju propisuje proceduru”, ističe Nobilo.

Kaže i kako je u ovom slučaju ružno jer je riječ o drugom čovjeku HDZ-a Milijanu Brkiću.“Naravno da sada svi mogu pomisliti da je on povezan s nestankom spisa. No, u spisu, koliko se meni čini, nema ništa bitno. Svi svjedoci u iskazima kod istražnog suca nisu rekli ništa što bi teretilo Brkića. Moguće je, međutim, da su se u spisu nalazile policijske informacije o tome tko su bili stvarni korisnici usluga, pa je on nestao kako bi se dečki zaštitili. Zato bi bilo zanimljivo vidjeti tko je sve bio “unutra”, napominje Nobilo

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI