NOVA AFERA: Skandal s gradnjom zgrade u Splitu razotkrio tajnu milijunsku vezu između Ivana Vrdoljaka i Danka Končara

Martko Todorić/Cropix

Svi se posljednjih dana bave predsjednikom Hrvatske narodne stranke Ivanom Vrdoljakom. Šef stranke koja se iz dana u dan urušava, te se jedva drži na marginama političke scene, uz to što je bivši ministar, veliki je poslovni čovjek.

Naime, otkriveno je kako Vrdoljak sa svojim poslovnim partnerom i stranačkim kolegom Klementom Bašićem u Splitu gradi luksuzne stanove na prilično atraktivnoj lokaciji. U isto vrijeme, Vrdoljaka su u javnosti prozvali zbog kupnje skupocjenog stana u Zagrebu. Svi su se tada pitali odakle mu novac za luksuzni stan, za koji je iskeširao vrtoglavih 2,4 milijuna kuna. Vrdoljak je rekao kako je stan kupio podizanjem kredita, pozajmicom od prijatelja te prodajom udjela u svojoj tvrtki.

Ovo je samo početak teksta koji možete pročitati u novom izdanju tjednika 7Dnevno koji se nalazi na svim kioscima i koji otkriva kako je Klement Bašić veza koja povezuje Vrdoljaka i moćnog poslovnog čovjeka Danka Končara.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI