NOVA RUNDA UDARACA: Ovaj put uzvratio je Grmoja, nije ostao dužan HDZ-u! ‘Po toj mjeri Plenković i Ćorić bi bio 100 tera HDZ-a’

Foto: Damjan Tadic/Cropix

Nastavlja se prepucavanje vladajućih i oporbe oko ugašene rafinerija Sisak, ali i optužbi prema premijeru Andreju Plenkoviću.

Nakon što su Nikola Grmoja i društvo žestoko udarali po bivšem partneru, stigao je odgovor HDZ-a na društvenim mrežama.  O svemu čitajte OVDJE.

 

No sad se ponovno odlučio javiti Nikola Grmoja s novom objavom:

 

HDZ vadi izjave dvoje bivših ministra Mosta u kojima su se navodno zalagali za gašenje sisačke rafinerije, iako je jasno da oni govore o tome da ako se nastavi ovakav proces da je to neminovnost.

Pitanje za HDZ-ove spin doktore, imate li potpis ijednog mostovca na memorandumu kojim se nafta preusmjerava prema Mađarskoj i posljedično gasi sisačka rafinerija?

Nema takvog potpisa, a ima stotinu mojih izjava u korist rafinerije.

I prihvaćam ovu HDZ-ovu ponudu da Međunarodni ured za mjere i utege sa sjedištem u Sévresu kraj Pariza uvede novu mjernu jedinicu, da mjerna jedinica za laž bude 1 Grmoja, ali onda da zajedno s tom izmjenom uvede i novu mjernu jedinicu za korupciju i veleizdaju 1- HDZ.

Po toj mjeri Plenković i Ćorić bi bio 100 tera HDZ-a, a Sanader samo 50 mega HDZ-a!

Evo i jedna slika u prilogu što smo Bulj i ja izjavljivali 2016., a ima najmanje stotinjak takvih izjava.

 Facebook Comments

Loading...
DIJELI