NOVI DETALJI BRUTALNOG UBOJSTVA! Izašle prijetnje koje je Komšić slao Kristini

Screenshot: Twitter (Güneş)

Susjedi iz zgrade posvjedočili su da su Kristina i David imali u najmanju ruku turbulentan odnos

Kao što je već poznato, David Komšić je Kristini redovito prijetio, jednom prigodom ju je nogom udario u glavu, a jednom joj je ukrao mobitel i ručni sat. On i njegovo društvo jednom su je presreli na Bukovačkoj te joj razbili automobil, a nju ozlijedili. Imao je zabranu pristupa koju je redovito kršio.

Susjedi iz zgrade posvjedočili su da su Kristina i David imali u najmanju ruku turbulentan odnos.

“On je bio istodobno jako grub, ali i pažljiv prema njoj. Primjerice, za njezin osamnaesti rođendan priredio joj je veliku zabavu u Green Goldu, kupio buket ruža i prsten. Ali bio je općenito otresit, bahat momak i prema drugima, pa tako i prema njoj. Kada bi dolazio po nju pred zgradu, ako se ne bi odmah spustila, počeo bi lupati nogom po vratima i psovati”, ispričali su.

“Nemaš pojma što radiš, bolje ti je da tako ne misliš, k…o, ubit ću te, ubit ću te sutra”, tek je jedna od brojnih prijetećih poruka koje je Kristina primila između prosinca 2014. i svibnja 2015. godine, piše Večernji. Policija je jednom prigodom rekla samo:

“Davida nam je već preko glave”.



“S njim kao da se nitko ne želi baviti”, rekla je majka ubijene koja je bila trudna dva mjeseca s arhitektom iz Pule koji živi na Trešnjevci, piše Jutarnji.

David Komšić će nakon dovršenog kriminalističkog ispitivanja biti priveden uz kaznenu prijavu u Državno odvjetništvo.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI