NOVI DETALJI EKSPLOZIJE U NOVOM MAROFU: Policija objavila sve detalje tragičnog događaja koji je potresao sjever Hrvatske

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, Ilustracija

Policija je objavila izvanredno priopćenje vezano za tragediju koja se danas dogodila u bolnici u Novom Marofu gdje je preminuo pacijent prilikom eksplozije aparata za kisik.

Potvrdili su kako je uzrok nesreći požar, ali još uvijek se ne zna kako je nastao.

Do nesreće je došlo u 12.30 u Bolnici za specijalne bolesti na odjelu produženog liječenja kada je smrtno stradao muškarac starosti 48 godina. Očevid je na mjestu događaja proveo zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u suradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave varaždinske i Inspektorom za zaštitu od požara.


Nepoznati izvor plamena

“Kako je utvrđeno očevidom, požar je izbio uslijed djelovanja otvorenog plamena nepoznatog izvora u sobi u kojoj se nalazio 48-godišnjak, a koji je u tom trenutku bio priključen na kisik, nakon čega se požar proširio na krevet i nesretnog muškarca, koji je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.Tijekom navedenog događaja nije došlo do opasnosti za druge sudionike i osoblja u bolnici i nije bilo drugih ozlijeđenih osoba.

Požar su ugasili djelatnici bolnice i vatrogasci DVD Novi Marof.

Tijelo nesretno stradalog muškarca prevezeno je u varaždinsku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija”, priopćili su iz PU varaždinske.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI