NOVI DETALJI UBOJSTVA NA KRKU: ‘Čovjek je djelovao rastrojeno. Bilo mi je čudno, ovaj je besciljno hodao dvorištem gol do pojasa’

U kući na Krku jučer je pronađeno tijelo sredovječne žene, ruske državljanke s prebivalištem u Njemačkoj.

Prema prvim, neslužbenim informacijama, žena je stradala još u nedjelju. Susjedi su tada čuli svađu iz stana u kojem je boravila sa suprugom, a poslije toga nije viđena.

Policijski očevid još je u tijeku, a tek po njegovom okončanju doznat će se puna istina. Ipak, sve indicije govore da je suprug krivac.

Kako je jedan od susjeda ispričao za Novi list, nakon burne noći u stanu su sve rolete bile spuštene, a muškarac na kojeg se sumnja za ubojstvo čudno se ponašao.

“Čovjek, inače krupnije građe, djelovao je rastrojeno, vrtio se oko automobila i na tlo bacao čarape. Bilo mi je čudno, ovaj je besciljno hodao dvorištem gol do pojasa ali se nisam htio miješati, tim više što tog čovjeka nisam znao od ranije, a i pretpostavio sam da nekakva svađa ondje dalje traje”, ispričao je jedan od susjeda.



Policija je obaviještena tek kada je vlasnik ostatka kuće, poduzetnik iz Slavonije, odvažio ući u susjedni stan gdje je pronašao tijelo preminule Ruskinje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI