Novi gaf Kolindina tima! Je li im ovo trebalo? Nećete vjerovati što se za vikend dogodilo u Slavoniji

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Dani hrvatskog turizma, koji su ovoga vikenda održani u Slavoniji, bili bi jedan posve običan događaj na kojem se promovira kontinentalni turizam da se ondje nije pojavila predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Šefica države u Slavoniju je stigla svega nekoliko dana pošto je objavila kandidaturu za još jedan mandat, u čemu će joj pomoći osječko-baranjski župan Ivan Anušić kao voditelj kampanje.

Dok se predsjednica u Slavoniji, posve razumljivo nastoji očešati za svaki glas jer joj je baš ondje Miroslav Škoro najljuća konkurencija, svakako joj nije odmoglo i pojavljivanje na Danima turizma koji su vrvjeli posjetiteljima.

No, iako bi se očekivalo da se jedan događaj tog tipa pokrije iz proračuna Ministarstva turizma, to baš i nije tako, druženje u Slavoniji na kojem su se razmetali floskulama, financirala je s pola milijuna kuna županija kojom ravna voditelj predsjedničina izbornog stožera.

I bilo bi to možda i objašnjivo da su se u Slavoniji na Danima turizma posjetitelji častili slavonskim proizvodima i vinima te da se ondje doista promovirala hrvatska ravnica, a ne politika.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI