NOVI PREOKRET! Bandićev bliski suradnik priznao krivnju: ‘Istina je da sam od gradonačelnika tražio zapošljavanje’

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U suđenju za “aferu Agram” dogodio se novi zaplet. Naime jedan od najbližih suradnika bivšeg gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i bivši tajnik zagrebačkog Sportskog saveza Zdenko Antunović priznao je da je od Bandića tražio zapošljavanje u gradskoj upravi.

Kako piše Dnevno.hr, riječ je o zapošljavanju djelatnice Dijane Muhović.

Osim što je priznao da je od pokojnog gradonačelnika zatražio zapošljavenje, priznao je i da je tražio korištenje službenog automobila za privatni odlazak njega i obitelji u Njemačku.


“Ja sam govorio ono u istrazi, a sada želim pojasniti neke stvari. I ono što ću sada reći je istina. Istina je da sam ja tražio od Bandića zapošljavanje Dijane Muhović, a on je nju od ranije znao nekoliko godina”, rekao je Antunović.

“Već je bila zaposlena u sustavu Holdinga. Tražio sam auto od Bandića da bi s obitelji išao na sastanak Društva hrvatsko-njemačkog prijateljstva. On mi je dao auto i išao sam na taj put. Mira Lacu nisam zvao oko toga. Žao mi je zbog svega toga i spreman sam nadoknaditi štetu od 2047 kuna i 42 lipe”, dodao je Antunović.Facebook Comments

Loading...
DIJELI