NOVI STANAR BIJELE KUĆE: Joe Biden s ponosom predstavio Commandera

Twitter

Bijela kuća od ponedjeljka ima novog stanara predsjedničke rezidencije. To je štene njemačkog ovčara po imenu “Commander” (Zapovjednik), kojega je predsjednik Joe Biden s ponosom predstavio.

“Dobrodošao u Bijelu kuću, Zapovjedniče”, tvitao je Biden uz fotografiju šteneta koje trčkara s teniskom loptom u ustima.

Potom je podijelio videosnimku u kojoj je američku javnost upoznao s “najnovijim članom obitelji Biden”. Na snimci se vidi kako američki vrhovni zapovjednik prilazi četveronožnom Zapovjedniku i obraća mu se s “hej, prijatelju”.

Na snimci se vidi i kako Biden baca loptu prema novome ljubimcu, a potom oboje ulaze u Bijelu kuću u pratnji američke prve dame Jill Biden.

Commander je bez sumnje dobrodošla razonoda za američkog predsjednika, kojemu posljednjih tjedana politički rejting pada, a zasigurno mu ne ide u prilog ni činjenica da je njegov zakon o socijalnoj sigurnosti i planu potrošnje odbijen usred rasta broja slučajeva zaraze covidom-19.Inače, Bidenovi su u Bijelu kuću stigli s njemačkim ovčarima Champom i Majorom, no Champ je u lipnju uginuo u dobi od 13 godina, a Major je imao problema s prilagodbom na život u Bijeloj kući pa više ne živi ondje nego u obiteljskoj kući Bidenovih u Delawareu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI