O OVOME SVI BRUJE! Kolindin doktor i savjetnik u ljubavnoj je vezi! Radi se o Kolindinoj poznanici i omiljenoj dizajnerici!

Tom Dubravec/Cropix

Iako su na poljudskoj nogometnoj utakmici između reprezentacija Hrvatske i Mađarske svi pogledi bili upereni prema travnjaku, mnogima ipak nije promaklo da je na tribinama bio i par za koji se već dugo u kuloarima priča da su zaljubljeni. Riječ je o poznatoj modnoj dizajnerici Aleksandri Dojčinović i doc. dr. Tomislavu Madžaru, dugogodišnjem liječniku nogometne i rukometne reprezentacije, liječniku i savjetniku predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović, javlja Večernji list.

Par je, doznaje se od njihovih znanaca, u vezi već dvije godine, a prvotno prijateljstvo vremenom je preraslo u ljubav u kojoj se oboje međusobno podržavaju, ne samo privatno već i na poslovnom putu koji grade. Naime, Aleksandra svoju modnu priču uskoro širi i van granica Hrvatske pa kroz desetak dana, nakon butika u Stuttgartu, otvara butik u samom centru Zuricha, a dr. Madžar, inače poznat kao veliki zagovornik promoviranja Hrvatske kao izvrsne destinacije zdravstvenog turizma, u svojoj poliklinici zapošljava tridesetak stručnjaka iz raznih grana medicine.

Nemam običaj komentirati privatni život, ali vam mogu reći da sam sretan , rekao je liječnik  za Večernji list.

Treba nadodati kako se Kolinda Grabar Kitarović često mogla vidjeti u kreacijama upravo ove dizajnerice, a bila je i gošća na njenim revijama.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI