OBJAVILI FOTOGRAFIJU MUŠKARCA KOJI JE NAPAO SUSJEDU I POBJEGAO! Upozoravaju: ‘Ne ulazite u interakciju s osobom, već nas kontaktirajte na diskretan način’

U Vrbovcu se od subote ujutro odvija velika policija potjera u kojoj je korišten i policijski helikopter.

Traga se za muškarcem koji je svoju susjedu udario sjekirom. Starijoj ženi pružena je liječnička pomoć i izvan je životne opasnosti.

“Oko 9.40 sati u Vrbovcu, nakon prethodnih nesuglasica i verbalnog sukoba, 41-godišnjak je oštrim predmetom napao i fizički ozlijedio 78-godišnjakinju. Ozlijeđenoj osobi je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava gdje je utvrđeno da se radi o lakim ozljedama“, javila je zagrebačka policija.


Nakon napada muškarac je pobjegao, a u potragu je krenula policija, pokušavaju ga pronaći i uz pomoć helikoptera.

Trenutno se skriva na širem području Vrbovca, pretpostavke govore da je između Celina, Cerja i Topolovca.Policija je objavila i njegovu fotografiju. Upozoravaju građane da ako ga vide s njim ne ulaze u interakciju, već da ih kontaktiraju na diskretan način.

“Muškarac je zadnji put viđen 7. kolovoza na području Vrbovca oko 10 sati. Molimo građane koji imaju korisna saznanja o kretanju osobe tijekom dana ili ga uoče, da kontaktiraju policiju na broj 192 ili 01/2791 124”, kažu u policiji.

Muškarac je star 41 godinu, jače je tjelesne građe, visine oko 180 cm, svjetlije puti, smeđe kraće kose, tjemene ćelavosti, obučen u sivu majicu kratkih rukava i donji dio plave trenirke.

Foto: PUZ
Facebook Comments

Loading...
DIJELI