Objavljena imovinska kartica Mirjane Hrge

screenshot

Hrgin suprug Saša Stefanović ima prijavljenu godišnju plaću od 81.698 kuna, od kapitala godišnje zaradi još 200 tisuća kuna, a od imovine nešto više od 4000 kuna mjesečno.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa objavilo je imovinsku karticu Mirjane Hrge, nove savjetnice predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović.

Hrga, koja je na Pantovčak stigla 16. siječnja, predsjednicu savjetuje za neto plaću od 16.471 kunu, odnosno 26.846 kuna bruto. Kako je navedeno u imovinskoj kartici, od imovine godišnje uprihodi još nešto manje od 59.161 kunu.

Hrgin suprug Saša Stefanović ima prijavljenu godišnju plaću od 81.698 kuna, od kapitala godišnje zaradi još 200 tisuća kuna, a od imovine nešto više od 4000 kuna mjesečno.

Bračni par vlasnik je dvaju stanova u Zagrebu, jednog od 91.73 kvadrata i jednog od 101.23 kvadrata. Ukupna procijenjena vrijednost im je 2 milijuna i 880 tisuća kuna. Mirjana Hrga suvlasnica je kuće površine 99 metara kvadratnih koja se nalazi u Bjelovaru, a vrijedne 580 tisuća kuna. Riječ je o nekretnini, navodi se, koju je naslijedila. Najvrjednija nekretnina Mirjane Hrge i njenog supruga je kuća u Svetom Jakaovu na Lošinju. Riječ je o kući površine 180 kvadrata procijene na 2,59 milijuna kuna. Kako je navedeno, financirana je kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada, kupnjom od imovine i imovinskih prava, kupnjom od kapitala, kupnjom od osiguranja i kupnjom odsamostalne djelatnosti, piše N1.

Mirjana Hrga posjeduje 10 godina star automobil Mini vrijedan 44 tisuće kuna, manju količinu dionica Hrvatskog Telekoma te udio u fondu Erste banke. Ona osobne štednje nema, ali ima njen suprug – nešto više od 300 tisuća kuna, navodeno je imovinskoj kartici koju detaljno možete pogledati OVDJE.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI