OBRAT U KRAPINSKIM TOPLICAMA: Dječak stavio masku na lice te ušao u školu

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nakon što učenik 8. razreda osnovne škole iz Krapinskih Toplica od početka školske godine nije išao na nastavu jer u hodniku škole nije htio nositi masku, danas je napokon stavio masku i ušao u školu.

Naime, u ponedjeljak ujutro na vratima kuće ponovno su se pojavili djelatnici Centra za socijalnu skrb Zabok. Osim njih stiglo je odvjetničko pojačanje Dea Frua i Nino Čosić iz odvjetničkog društva Križanović, a koje je obitelj Gaćina angažirala da budu nazočni razgovoru s djelatnicima nadležnih službi, saznaje Jutarnji list.

Ulazak u kuću dviju djelatnica CSS ni ovoga puta nije prošao glatko. One su nakon konzultacija s ravnateljicom Centra tražile razgovor samo sa Gaćinama. Nakon 10-ak minuta ipak su pristale da na razgovoru bude odvjetnički tim nakon čega su ušli u kuću.
Sastanak je potrajao sat i pol.


U 11.25 sati Kristijan Gaćina je bez sina te u društvu odvjetnika i dviju djelatnica CSS ušao u prostor škole s maskom na licu.

Nakon razgovora djelatnika CZSS-a, odvjetnika i oca s ravnateljem u 12.25 sati dječak je sam došetao do škole te se na ulazu rukovao s odvjetnicima, nakon čega je navukao zaštitnu masku na lice i ušetao u prostor škole.Facebook Comments

Loading...
DIJELI