OBRAT U SLUČAJU: Žena u Rijeci nije ubijena nego se predozirala?

Nel Pavletic/PIXSELL

Tijelo mrtve žene pronađeno je u utorak oko podneva na desetom katu riječkog nebodera u Ulici Andrije Peruča

Još uvijek nije potpuno jasno što se dogodilo O. M. (33) iz Rijeke, čije je tijelo pronađeno jučer oko 11 sati na Vežici.

“Ovaj događaj policija nije potvrdila kao ubojstvo i ne vodi ga pod ubojstvom”, rečeno je na današnjoj konferenciji za medije policije.

Iako se dosad sumnjalo da je žena zadavljena, prema novim informacijama umrla je uslijed predoziranja drogom, doznaju 24 sata, no policija to ne potvrđuje.

“U tijeku je utvrđivanje svih relevantnih činjenica i okolnosti. U vezu s događajem dovode se osobe koje bi imale korisne informacije, a koje trenutačno nisu dostupne. Zbog toga policija intenzivno provodi mjere i radnje s ciljem pronalaska tih osoba”, rečeno je na konferenciji.

Tijelo mrtve žene pronađeno je u utorak oko podneva na desetom katu riječkog nebodera u Ulici Andrije Peruča.



“U tom stanu na desetom katu je živjela bivša narkomanka, nije to neka tajna, govorila je ona i sama da je bila na odvikavanju. Doselila se prije pet ili šest godina nakon što se rastala od prvog supruga s kojim je imala dijete. Neko vrijeme je živjela sama, a onda je s njom počeo živjeti neki čovjek nekoliko godina stariji od nje. Radio je kao postavljač knaufa, a prije četiri godine dobili su dijete. Ona nije radila nigdje, često je po zgradi znala od stanara tražiti mlijeko ili cigarete” govori jedna stanarka nebodera, piše Večernji list.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI