OD RUJNA KREĆE POKUŠAJ MINI REFORME ZDRAVSTVA: Poskupljenja, štednja, gubitak zdravstvenih prava, revizije po bolnicama….

Ovakav zdravstveni sustav nije održiv- priznao je tijekom gostovanja u Jelsi ministar zdravstva Vili Beroš koji je još prošlog ljeta slovio kao jedna od najpopularnijih političara u zemlji.

Popularnost mu se u međuvremenu potpuno istopila pa se sada od Beroša, koji je sam priznao slom sustava koji vodi, očekuju konkretni potezi i reforme koji će od neodrživog sustava napraviti funkcionalan sustav koji će biti stabilan i tijekom četvrtog vala pandemije koronavirusa koji polako kuca na vrata dok se turisti polako vraćaju svojim domovima.

Onih koji se žele cijepiti sve je manje, a onih koji obolijevaju i ove godine potkraj sezone sve više, i upravo to skepticima služi kao argument za nepovjerenje prema cijelom sustavu koji će još jednu krizu s koronom teško izdržati.

Više čitajte u tiskanom izdanju 7 Dnevno.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.



PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI