Odgovor Pupovčevim “Novostima” Naslovnicu Hrvatskog tjednika morate pogledati

screenshot

Hrvatski tjednik, medij koji slovi kao glasilo hrvatske desnice, a koji na kioske stiže svakoga četvrtka, u ovotjednom je broju po svemu sudeći odlučio ”uzvratiti udarac”. Naime, na naslovnici spomenutog tjednika osvanula je fotografija Milorada Pupovca koji u ruci drži krvavi nož i glavu doktora Ivana Šretera. Riječ je o fotografiji koju je na svojem Facebooku objavio urednik Hrvatskog tjednika Ivica Marijačić.

“Jeziva ISTINA: Hoće li glavni državni odvjetnik nakon skoro 30 godina pozvati Milorada Pupovca da objasni svoju ulogu u ubojstvu dr. Ivana Šretera”, navodi se na naslovnici. Inače, Štreter je bio šef HDZ-a u Pakracu, početkom rata, kada je ujedno predsjedao i regionalnim kriznim stožerom za Zapadnu Slavoniju.

Sredinom kolovoza biva zatočen od srpskih pobunjenika te mu se od tada gubi svaki trag, njegovi posmrtni ostaci do danas nisu nađeni, a misli se da je odveden u logor Bučje, dio javnosti odgovornost za njegov nestanak vidi i u Pupovcu. Inače, koncem prošlog tjedna tjednik srpske nacionalne manjine Novosti na naslovnici je objavio fotografiju pokojnog predsjednika Tuđmana s glavom partizana u ruci.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI