ODMETNUTI SDP-ovac BRANI PREDSJEDNIKA, OVO MU JE MELEM ZA UŠI! ‘Nikad nisam vidio da toliko žestoko napadaju HDZ’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik Zoran Milanović ovih je dana izložen žestokim napadima zbog njegovih izjava o Srebrenici i obitelji Zec. Posebno se može isčitati i primjetiti kako je u napadima posebno glasna i žestoka ljevica koja imputira predsjedniku bešćutnost jer omalovažava žrtve, unatoč tome što je više puta istaknuo kako je riječ o strašnim zločinima.
Ljevica i biračko tijelo koje ga je većinom biralo postali su najveći kritičari i protivnici. Iznenadilo je možda to što mu je u obranu i zaštitu stao bivši šef SDP-a Davor Bernardić za razliku od Peđe Grbina koji je iznio niz primjedbi i kritika.
Taj fenomen primijetio je i bivši SDP-ovac Gordan Maras kojega je upravo prije nekoliko mjeseci Grbin doslovno izbacio iz stranke uz teške riječi s obje strane. Maras je podsjetimo bio i ministar u Vladi Zorana Milanovića.
Na svom Facebook profilu Maras je između ostalog napisao kako nije vidio u proteklih 30 godina da tako snažno napadaju HDZ, kao što sada napadaju Milanovića. Zanimljivo je i to što odmetnuti SDP-ovci nastupaju različito od svoje stranke čak i po pitanju epidemiološke politike što se moglo čuti danas u Saboru.
“Ovakav napad na predsjednika Milanovića, od strane dijela “lijevih” udruga, intelektualaca i drugih nikad nisam od njih vidio u proteklih trideset godina na HDZ.
Pa čak niti onda kada su se ta zvjerska zlodjela događala i bila prikrivana, niti onda kada se kralo u privatizaciji, niti kada se kralo u Sanaderovoj eri, pa sve do današnjih dana i zadnjih žalaca korupcije koje je plasirala Gabika sa svojim frendovima.
HDZ je očito tim “ljevičarima” manji problem od krivo intonirane, krivo shvaćene ili jednostavno krive Zoranove rečenice.
Predsjednik je čovjek i griješi, ali on je za razliku od tih “ljevičara”, koji ga danas prozivaju, jedina brana kriminalnom HDZ-u. I prije petnaest godina i danas. On je pobjeđivao HDZ i prije petnaest godina i danas. Oni nisu i nikad neće.
Zato i kad griješi Milanović je jedina prepreka HDZ-u da radi što želi. Oni sigurno nisu”, piše Maras.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI