ODVJETNIK UHIĆENOG NAVIJAČA: ‘Moj branjenik je kolateralna žrtva, ističe da je nasilno izveden iz vozila i uhićen’

Screenshot/N1

Skupina navijača sudjelovala je u neredima na odmorištu Desinec na autocesti A1 u subotu navečer, a odvjetnik Tihomir Mišić brani jednog od uhićenih navijača. No, on tvrdi kako njegov branjenik poriče bilo kakvo sudjelovanje u tim događajima, objavio je N1.

“Iznio je obranu, opisao detalje inkriminiranog događaja. Apsolutno negira djelo, kaže da je nasilno izveden iz vozila i uhićen”, rekao je Mišić.

Dodao je kako je njegov branjenik bio tamo kao i 1500 ostalih pripadnika Torcide.

“Nakon nereda bio je u vozilu s još dvojicom uhićenika. Nasilno je izvučen iz vozila, negira bilo kakvo sudjelovanje u neredima”, istaknuo je odvjetnik i naglasio kako je njegov branjenik kolateralna žrtva.

“Prema navodima DORH-a ročište za određivanje istražnog zatvora će biti poslijepodne. Očekujem da prijedlog za moju stranku neće ni ići”, zaključio je Mišić.



Podsjetimo, u subotu navečer nakon utakmice Dinama i Hajduka, došlo je do masovnog sukoba između navijača splitskog Hajduka i policije kod odmorišta Desinec na autocesti A1. U sukobima je sudjelovalo više stotina osoba. Četiri osobe su ranjene iz vatrenog oružja koje su policajci upotrijebili. Ozlijeđeno je 20-ak policajaca i 14 navijača.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI