Oglasio se Davor Dragičević: ‘Nisu me uspjeli likvidirati”

screenshot Facebook

Dragičević je kazao da traži da se slučaj njegovog ubijenog sina Davida prebaci u Državno tužiteljstvo

Otac ubijenog Davida Dragičević, Davor oglasio se putem interneta i to nakon što je 30. prosinca mu nestao svaki trag. Ovu je poruku na svom Facebooku objavila Davidova majka Suzana Radanović.

“Još uvijek sam fizički zdrav, pri zdravom razumu. Nisu me uspjeli likvidirati. Mogu me fizički ubiti, ali mi nikad neće oduzeti istinu i pravdu za Davida”, poručio je Dragičević u videu.

Kazao je da traži da se slučaj njegovog ubijenog sina Davida prebaci u Državno tužiteljstvo. “Ako mi se nešto desi, zna se tko je kriv”, poručio je Davor Dragičević i nabrojao imena ljudi koje smatra odgovornima za smrt sina, spomenuvši pritom i ime predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika. Davidov otac poručio je da nije pobjegao nego da se sklonio.

Podsjetimo, prije tjedan dana je banjalučka policija za Davorom Dragičevićem raspisala tjeralicu zbog, kako su obavijestili javnost, sumnje na počinjenje prekršajnih i kaznenih djela nakon velikog prosvjeda Pravda za Davida koji se u Banjoj Luci održao u nedjelju, 30. prosinca.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI