OGLASIO SE ODVJETNIK NAJSPOMINJANIJEG ČOVJEKA: ‘On je to očekivao, angažirao me još prije dva mjeseca’! Otkrio za što se tereti njegov klijent

Screenshot: N1

Nakon uhićenja Patrika Šegote, bivšeg direktora Gradskih groblja Zagreb, zajedno s još četvero uhićenih, ispred njegovog stana N1 televizijja razgovarala je s njegovim odvjetnikom.

Policija je provela Patrika Šegotu kroz garažu, a trenutačno je u tijeku pretres njegovog stana u Slovenskoj ulici.

Njegov odvjetnik Vladimir Terešak rekao je:


“Jutros je uhićen u Dubrovniku, a nakon pretrage vozila prepraćen je u Zagreb, gdje je obavljena pretraga službenih prostorija, a sad i stana. Koliko znamo, na teret mu se stavlja kazneno djelo primanja mita vezano uz poslovanje u vrijeme dok je obnašao dužnost direktora Gradskih groblja.”

“Prije dva mjeseca mi je potpisao punomoć, nismo tad puno razgovarali, pretpostavljam da je očekivao da bi do ovoga moglo doći”, dodao je.Kazao je i da će više znati sutra.

“Više ćemo znati sutra na ispitivanju, radi se o famoznim kućicama za prodaju cvijeća i građevinskim radovima vezanima uz tvrtku pokojnog poduzetnika Nenada Bukovca”, potvrdio je Terešak.

Na pitanje hoće li još netko biti priveden i jesu li poznati svjedoci, Terešak kaže:

“Nisu mi poznati svjedoci, ali koliko znam iz medija, pet osoba je privedeno, a među ostalim i sestra Šegote. Sa sestrom nisam u kontaktu, a sad idem klijentu na pretragu i dogovorit ćemo strategiju.”

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI