OGLASIO SE OTAC NAPADAČA! Evo što je poklonio pretučenom momku! Otkrio što će napraviti sinu nakon zatvora

U nedjelju 30. kolovoza 2020. Hrvatsku su obišle snimke brutalnog fizičkog zlostavljanja Lovre iz Kaštela. Počinitelji su na svu sreću uhićeni, a narod se potpuno solidarizirao s napadnutim momkom i najstrože osudio taj čin. Društvo je reklo glasno NE nasilju. U danima koji su uslijedili priča se raspetljala do kraja te je otkrivena teška egzistencijalna pozadina napadnutog momka kojem sada pomoć stiže sa svih strana.

Svoju priču Lovro je ispričao i za Jutarnji list, a njegov otac i on otkrili su kako ih je posjetio napadačev otac.

Preko društvenih mreža Lovro je dobio veliku podršku javnosti, javljaju mu se “zaštitnici” koji najavljuju osvetu napadačima. Otac Boško ne želi da se situacija razvija u tom smjeru.

“Bio je Brunin otac kod mene dvaput, dvaput se ispričao, rekao je da mu je žao. Donio je novac. Rekao mi je da je to sakupljao za sinovljev vozački ispit. Nije 10.000 kuna, malo manje, ali nam je to dao. Rekao je da će ga istući kao vola kada dođe iz zatvora, ali ja sam mu rekao”, nemoj. Prihvatio sam ispriku, meni je isto žao. Najviše bih volio kad bi se uredilo, kada bi institucije napravile da mali dobije neku uvjetnu kaznu, što je blažu moguću. Kaje se i plače u zatvoru. Izgubit će i posao, pa nemojmo od njega učiniti još veći problem”, poziva otac žrtve Boško.

Na cijelu situaciju osvrnuo se i otac napadača osobno



” Nije mi ni do kakvih govora i izlaženja po novinama, ne bih se želio izlagati javnosti. Svi koji me znaju, znaju kakav sam čovjek i kako odgajam djecu. Ulica i društvo oko malog i drugih također donosi ovakve rezultate, na žalost. Mislim i vjerujem da je mome Brunu ovo škola koja će ga odvest na pravi put u daljnjem životu”, rekao je mladićev otac.

Mladića i njegova oca jučer je posjetila ekipa od desetak mladih ljudi iz Zagreba. Poštovat ćemo njihovu želju i nećemo otkriti kojoj skupini pripadaju, ali ćemo navesti da su došli s punim prtljažnicima hrane i drugih potrepština, mobitelima, čak su Lovri poklonili i igraću konzolu. Preko njih mu je svoj dres poslao MMA borac Filip Pejić. Otac govori da im je stiglo i podosta novčanih donacija.

“Ćaća, zar opet zelje i krumpir za ručak? To mi pitanje Lovre postavlja svaki danposljednje tri godine. Evo, došlo je vrijeme da pojedemo nešto pošteno”, kaže otac.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI