OGORČENI DIKAN RADELJAK: ‘Prvi put moram reći da me je zbog toga sram, taj mladi orangutan me napao zbog zg tablica’

Foto: Boris Kovačev/Cropix

Josip Radeljek Dikan na Facebooku je objavio da je napadnut u svom rodnom Splitu a sve zbog zagrebačkih tablica na svom automobilu. Dikan tvrdi da ga je sinoć napao mladi Splićanin u bijeloj majici s natpisom Hajduk i to u trajektnoj luci nakon što se vratio s otoka i htio krenuti za Zagreb.

Status mu prenosimo u cijelosti: “DOGODILO SE DANAS U MOM RODNOM GRADU SPLITU !? – sramota! Iskrcam se mirno sa trajekta i krenem autom prema autoputu za Zgb!? Najednom na šofer šajbi s vanjske strane ugledam mladog na nulu ošišanog “orangutana” koji tuće šakama, pljuje i dere se na mene: “Marš piz*o zagrebačka u Zagreb – i još jednom gad pljune u staklo… itd itd. sve gadnije!

Naravno na bijeloj i pohabanoj majici, sa prsne strane, piše mu ogromnim slovima H A J D U K. E tu se budaletina zajebe, jer slučajno naišo na Spličanina sa blagim iskustvom i okusom ulice u mladosti, možda čak i većom od primjerka spliskog orangutana “od kolina”?? Nije bilo druge, već izađoh van iz auta bez i primisli da je divljak navalio na mene samo zbog ZAGREBAČKE TABLICE na mom autu !?? Jadno !?

Na profinjenom splitskom dijalektu, tj. na jeziku koji orngutan jedino razumije, poslah ga u sočno u “PIČKU MATERINU” !? Zabezeknut, orangutan je pognute glave otišao i dalje sa HAJDUKOM na prsima!? Priznajem: Prvi put u životu sram me je što sam rođen u mom predivnom Splitu !

Hajduk bi zbog svoje časti i ponosa, a i radi Splita, trebao zabraniti svim valjda “torcida orangutanima”, da nose i time sramote, majicu sa njegovim slavom ispisanim imenom ! Oprosti im Splite !?”, napisao je Dikan Radeljak.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI