Ogorčeni Tadić: ‘Ta novinarka maltretira mene i moju obitelj. Nisam lagao u životu!’

Tjednik Nacional digao je hrvatsku javnost na noge svojom naslovnicom na kojoj se nalazi bivši direktor Osijek Koteksa, Drago Tadić da je lagao na suđenju Božidaru Kalmeti.

Inače, Dragi Tadiću se inače sudi za zlouporabu u gospodarskom poslovanju. Dugo godina je bio je u bijegu u Bosni i Hercegovini.

Na pitanje da li je lagao na suđenju Božidara Kalmeti, Tadić je odgovorio:

“Ta je novinarka maltretirala mene i moju obitelj. Pravila nam probleme, tražila izjave od mene, fiksirala se na Kalmetu, izmišljala da sam ga ja oslobodio… Nisam ja predsjednik sudskog vijeća da bih ga mogao osloboditi. Ona je rekla da je to nepravedna odluka i da ja moram svjedočiti ponovno jer da su tada novine objavile da sam ja bio krunski svjedok koji je njega oslobodio. Fiiksirala se na njega i maltretirala me”, rekao je Tadić.

Uslijedilo je pitanje je li priznao da je lagao te rekao kako je izvučeno iz konteksta.



“Ja sam, ne znajući da ona radi kazneno djelo, da me se sluša negdje u svom džepu je imala valjda aparat za slušanje. Rekao sam da ja nisam teretio Kalmetu i da nisam ništa rekao krivo što nije rečeno Uskoku. JA kod toga ostajem. A ona je izvadila iz konteksta”, kaže Tadić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI