Okončana drama kod Belog Manastira, predao se muškarac koji je pucao na policiju

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Neslužbeno se doznaje da je nasilnik u petak bio pušten iz pritvora u kojem se nalazio zbog kršenja javnog reda i mira, točnije obiteljske svađe na koju je intervenirala i policija

Muškarac u naselju Šećerana koji je u subotu pucao po policajcima i prijetio da će aktivirati ručnu bombu, nakon 11 sati pregovaranja, u 3:17 sati predao se policiji. Iz PU osječko-baranjske su potvrdili da je situacija riješena te da tijekom postupanja nije bilo ozlijeđenih osoba.

Sve je počelo u subotu u 16 sati kada je u Policijskoj postaji Beli Manastir zaprimljena je dojava o obiteljskom nasilju u mjestu Šećerana. Dolaskom na mjesto događaja počinitelj Z. Š. (1982.) je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja prema policijskim službenicima te prijetio da će aktivirati ručnu bombu.

Tom prilikom nitko nije ozlijeđen, a nakon čega se sam zatvorio u stan. Članovi obitelji koji stanuju na istoj adresi nalaze se na sigurnom, a na mjesto događaja upućena je Specijalna jedinica policije Osijek i počelo je dugotrajno pregovaranje.

Neslužbeno se doznaje da je nasilnik u petak bio pušten iz pritvora u kojem se nalazio zbog kršenja javnog reda i mira, točnije obiteljske svađe na koju je intervenirala i policija. Nasilnik je policajce izvrijeđao te je priveden, a tijekom subote i pušten kući. Do sljedeće svađe i nemalog incidenta došlo je vrlo brzo nakon njegova povratka.

Mještani su za Večernji list dojavili da je oko 20.30 mjestom odjeknula eksplozija.Kako navode mještani, radi se o muškarcu slabijeg imovinskog statusa koji u izvanbračnoj zajednici ima sina (6) i kći (3). Navodno se u više navrata sukobio sa susjedom oko stambenog pitanja. Stanuje u državnom stanu u zgradi staroj više od stotinu godina.

 

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI