OMRČEN ĆE TUŽITI BARIČIĆA: ‘Sve što dobijem kao odštetu donirat ću žrtvama nasilja Bojana Ivoševića’

Screenshot/N1

Na izvanrednoj konferenciji za novinare na kojoj su govorili Luka Baričić, Bojan Ivošević i Ivica Puljak, kandidati za mjesta u novom gradskom vijeću Splita, upravo su Baričić i Ivošević prozvali imenom i prezimenom Tončija Omrčena, kao čovjeka koji stoji iza njihove seks afere.

Tko je zapravo Tonči Omrčen? On je poduzetnik s kojim se Puljkova vlast žestoko sukobljavala oko parkinga pod njegovom koncesijom

Seks afera uključuje eksplicitne poruke koje su Baričić  i Ivošević razmjenjivali s, navodno, dvjema djevojkama iz Srbije, od kojih je jedna – maloljetna.

Slučaj je komentirao prozvani Omrčen.

“Nemam pojma odakle ljudima takve informacije. Očito je kod Ivoševića došlo do zamjene čipova. Poslali su ga na radionicu protiv ispijanja krvi i nasilja, a on se vratio sklon nedopuštenim seksualnim radnjama. Udruga potrošača je zadužena za te čipove koje su mu greškom ugradili”, rekao je Omrčen.



Dodao je kako je “očito da oni s njim legnu i s njim se dignu”.

“Ako se pojave te sestre iz Beograda, jesu li spremni dati ostavke”, upitao se Omrčen.

Osvrnuo se i na Puljkove komentare te rekao kako on “štiti osobe s invaliditetom sklone pedofiliji, a one koje bi metlom zarađivale svoj kruh, njih se proganja”.

“Pa jesu oni normalni? To što oni tvrde tko stoji iz čega, morat će dokazati na sudu. Zašto me Puljak i Ivošević nisu direktno prozvali? Nego Baričić, koji je prije podnio ostavku na sve funkcije, znači nema nikakvih sankcija”, naglasio je.

Na kraju je Omrčen rekao kako će tužiti Baričića, a nema smisla da tuži Puljka i Ivoševića jer su oni govorili samo da je Baričić nešto rekao.

Naglasio je da će sve što dobije kao odštetu donirati “žrtvama nasilja Bojana Ivoševića”.

Ustvrdio je i kako postoji još “puno toga u korespondenciji što nije objavljeno u javnosti”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI