OPĆINA JE NAPRAVILA OVAKAV ZAHOD: Sad su napravili i vrtić koji nije prošao tehnički pregled

Foto: Zagorje International

Predsjednik Općinskog vijeća Bedekovčine nezavisni Marko Ocvirek te potpredsjednici HDZ-ov Željko Odak i ZDS-ova Brigita Rogan zbog novoizgrađenog vrtića u Bedekovčini prozvali su načelnika Darka Bana, piše Zagorje International.

Kako kažu, vrtić koji je izgrađen sredstvima općine nije prošao tehnički pregled niti dobio uporabnu dozvolu.

Na projektu je na kraju došlo do velikih anomalija, na koje su kako kažu u Općinskom vijeću, upozoravali i prije dvije godine kada je projekt napravljen.


Zastupnica Brigita Rogan je kao primjer kako se gradi u Bedekovčini navela nedavno uređeni toalet u prostorima Bedekovčanske udruge mladih, koji je Općina navodno platila 30-ak tisuća kuna.

Pokazala je fotografiju na kojoj se dva toaleta nailaze jedan pored drugog bez pregrade odnosno ikakve intimnosti te rekla: “Da slika govori tisuću riječi i da je na jednom tako beznačajnom projektu toliko propusta, možete vidjeti i sami. Koliko je propusta tek na vrtiću kojeg gradimo jedini u županiji kreditom, a vrtić nije prošao tehnički pregled. Da je toalet trebao imati tehnički pregled, ne bi ga ni on prošao”, javlja Zagorje International.Facebook Comments

Loading...
DIJELI