OPET JE BIO ORIGINALAN: JURIČAN ‘BOCNUO’ RIMCA I BANDIĆA! Uz prigodnu fotografiju opisao kako bi izgledalo Rimčevo predstavljanje da je pokojni gradonačelnik još živ

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

Redatelj i bivši predsjednički kandidat Dario Juričan oglasio se nakon vijesti da je Mate Rimac preuzeo dio francuskog Bugattija.

Pritom je spomenuo svoju vječnu inspiraciju, pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Juričan je pritom opisao kako bi izgledala objava te vijesti da je Bandić još uvijek živ.

“Da je dobri Milan živ sad bi na dobru Bugatti vijest po Trgu driftale Nevere, Mirka Jozić predvodila bi kolo, a između njih okretali se odojci! Tekli bi pivski potoci!

Bio bi proglašen neradni dan. Pajde bi bi nam ponudile najbolje kobase koje su ostale od Adventa. Pjeval’ bi nam Thompson… Kakaf dan!

A ovak’.. auteki poziraju na vrhu tvrđavice među dva zidića”, napisao je Juričan na svome Facebooku uz sliku Bandića i Rimca kako razgledaju njegov koncept električnog automobila.



Foto: Facebook

Podsjetimo, tvrtka Rimac Automobili danas je objavio veliku vijest o udruživanju snaga s kultnom francuskom automobilskom markom Bugatti Automobiles.

Mate Rimac je ranije danas objavio svom Facebook profilu, tri automobila Nevera koja su ‘letjela’ su nebom iznad Dubrovnika.

Naime, helikopterom su automobili prevezeni iz dubrovačke zračne luke prema tvrđavi Lovrijenac gdje će danas biti predstavljanje velike vijesti.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI