OPET JE IMAO PORUKU! KAPETAN DRAGAN PROZVAO HRVATE ZA GENOCID: ‘Bilo nas je 12, a sada tri posto. To je isto zločin koji su činili i njihovi očevi’

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Osuđeni ratni zločinac Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan, danas je u Srbiji svojevrsna medijska posvuduša i često se pojavljaje na svim mogućim televizija,a i medijskim platformama gdje je očito rado viđen gost.

Dan pobjede nad fašizmom

Redovito gostuje u kontakt-emisijama, komentira srpsku zbilju i aktualne događaje pa su ga tako povodom Dana pobjede nad fašizmom pozvali u emisiju “Hit-tvit” Televizije Pink gdje se našao u društvu s vojvođanskim političarom Nenadom Čankom i predsjednikom Demokratske stranke Srbije Milošem Jovanovićem.

Ne treba napominjati da je svojim izjavama zasjenio ostatak društva. “Pobjednici slave Dan pobjede, a gubitnici Dan Europe. To je apsolutno jasno!”, odmah je dao znak u kojem će smjeru ići.

Hrvati su počinili zločin kao i njihovi očeviNedugo potom bio je nešto detaljniji pa je ustvrdio da Hrvati ni danas nisu spremni suočiti se s prošlošću.

“Vi ste imali 12 posto Srba, sada ih imate 3 posto. To je genocid. To je isto zločin koji su činili i njihovi očevi. Mi do današnjeg dana, nažalost, nismo u Srbiji imali adekvatan odgovor. Mislim da Srbija danas ima resurse, ali i ljude, koji su spremni da ne toleriraju ovakve zločine”, poručio je Vasiljković.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI