VLASNIKA OPG-a KRVNIČKI ZATUKLI NA SMRT! Mrtvog oca pronašao sin kojeg je probudila buka i udarci!

Photo: Krunoslav Petric/PIXSELL/Ilustracija

Tijekom noći na četvrtak u ranim jutarnjim satima, u obiteljskoj kući u Rapainom Klancu kod Brinja, 52-godišnji Nikola Vukadinović je zadobio više udaraca po glavi od kojih je umro na mjestu zločina, izvijestilo je karlovačko državno odvjetništvo.

Kako stoji u priopćenju pristiglom nakon očevida policije iz Otočca i karlovačkog Županijskog državnog odvjetništva, utvrđeno je da su udarci žrtvi zadani nekim “oruđem2 te je nedvojbeno da je 52-godišnjak “preminuo nasilnom smrću”.

Izuzeti su tragovi s mjesta zločina tijekom očevida, a tužiteljstvo je naložilo obdukciju mrtvog tijela radi utvrđivanja uzroka smrti. Izvidi traju i radi utvrđivanja svih drugih okolnosti događaja.

Kako se neslužbeno doznaje, ubijeni Vukadinović, koji je u Rapainom Klancu živio s 20-godišnjim sinom i desetogodišnjom kćeri, vlasnik je OPG-a, a ima još jednu odraslu kćer.

Prema riječima rodbine, žrtvina sina su probudili udarci i buka pa je ustao i otišao vidjeti što se događa kada je zatekao mrtvog oca. Očevidu su nazočile i starija žrtvina kćer iz Senja te sestra iz Otočca.



Vezano za pronalazak drugog mrtvog tijela u toj županiji, na predjelu Devčić Drage u Općini Karlobag, karlovačko Županijsko državno odvjetništvo je naložilo “provođenje obdukcije mrtvog tijela muškarca radi utvrđivanja identiteta, uzroka i vremena smrti”, a u tijeku su i izvidi koje provodi policija iz Karlobaga.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI