OPORBA RASPRAVLJALA O NOVOM MINISTRU: ‘On je prikaz loše slike društva u Hrvatskoj’

Izvor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Oporbeni saborski zastupnici u četvrtak su raspravljali o imovini novoga ministra graditeljstva Ivana Paladine.

Sabina Glasovac iz redova SDP-a istaknula je da ne vidi pomaka u obnovi. “Jedini pomak je potencijalno nova velika afera, puno neodgovorenih pitanja i dokaz da i od lošeg može postojati još i gore”, istaknula je.

Domagoja Hajdukovića (Socijaldemokrati) izjava ministra Paladine da je ‘puno radio i često riskirao’ podsjeća na opravdanje nekih ljudi iz 90-ih godina kada su na pitanje o ogromnoj imovini koja se stvorila preko noći kazali ‘dok su se drugi veselili, mi smo radili’.

“Volio bih da bude obnove zbog građana koji je čekaju, zbog novca kojeg moramo potrošiti, a vrijeme nam curi. Želim vjerovati da će obnove biti, ali kada vidim ministre u Vladi i čime su opterećeni, onda ovaj moj optimizam dolazi u pitanje”, nastavio je.

Anka Mrak Taritaš kazala je da obnove u Zagrebu nema, a “nema ni starta ministra Paladine”.



“I iz njegove imovinske kartice vidi se kako je do sada radio i živio i ne sumnjam da će tako činiti i dalje. On je prikaz loše slike društva u Hrvatskoj”, kazala je.

Božo Petrov ne misli da je grijeh u Hrvatskoj imati novce, ali, kaže, svačija imovina treba biti stečena na pravilan način. Ako netko ima nekih sumnji, postoje tijela koja to istražuju.

“Manje nas zanima imovinska kartica ministra Paladine, a više nas zanima hoće li se obnova napokon pokrenuti jer sadašnje stanje je sramotno i ispod svake kritike je da dvije godine nakon potresa raspravljamo o početku obnove”, kazao je Igor Peternel (Domovinski pokret).

Facebook Comments

Loading...
DIJELI