Oporba sve više protiv Krstičevića: Dokumenti ukopavaju Vladu

screenshot

"Naš je posao bio da izdamo prethodnu suglasnost", poručio je Vidović.

0nove dokumente oko nabave izraelskih vojnih aviona F-16, koje je jučer objavio Večernji list, danas je prokomentiralo više političara.

“U tim dokumentima nema ništa novog. Osim što je dan specifičan pogled, da je Izrael mogao nuditi, a mi smo mogli kupiti. Jasno je iz tih papira da je uvjet za trajnu transakciju još bio potreban. Posao nije bio transparentan. Ovi dokumenti još dublje ukopavaju vladu. Točno je da ranije nije bila objavljena ta druga stranica dokumenta sa specifikacijama zrakoplova, ali to ne mijenja ishod”, rekao je SDP-ov Franko Vidović na N1 televiziji.

Smatra da treba otići cijela vlada.

“Držim da cijela javnost misli da Krstičević treba otići. I to ne samo on, nego cijela vlada”, zaključio je Vidović.
SDP-ov Gordan Maras, rekao je da je “priča puno mutnija no što se čini i da se netko nadao da će ishoditi odobrenje SAD-a putem nekih lobista i dobiti veliki novac.

“Dokument Večernjeg lista ne dokazuje ništa vezano uz navodnu neodgovornost Damira Krstičevića. Naprotiv, pokazuje njegovu odgovornost”, kazao je Maras za N1.

Putem Twittera oglasila se i GLAS-ova Vesna Pusić.



“U ovome što je Večernji list objavio piše da su Izraelci dobili dozvolu da hrvatskoj strani pokažu avione i daju neke podatke o njima, a i to uz stroga ograničenja”, napisala je Pusić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI