Optužena kuma ministrice Žalac

screenshot

Općinsko državno odvjetništvo u Požegi podiglo je optužnicu protiv Marijane Obradović, kume ministrice Gabrijele Žalac, zbog nepružanja pomoći pješakinji koju je oborila krajem prosinca prošle godine, piše Večernji list.

Marijana Obradović (40) optužena je da je 30. prosinca 2018. u 18.35 u Jakšiću upravljala Golfom požeških oznaka, krećući se Osječkom ulicom, pri čemu je naletjela na Nataliju Baričević (35) koju je oborila na tlo. Baričević tada lakše ozlijeđena.

Prema optužnici, Obradović se uopće nije zaustavila niti je pružila pomoć ozlijeđenoj pješakinji kako je trebala, nego je napustila mjesto nesreće. Tužiteljsktvo smatra da je ipak bila u mogućnosti pružiti pomoć ozlijeđenoj bez ikakve ozbiljne ugroze za sebe ili drugoga.

“U optužnici se navodi i da joj je utvrđeno nekoliko prekršaja da će protiv nje biti pokrenut i prekršajni postupak. Konkretno prekršajno je prijavljena zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, jer nije propisno vozila i jer je prevozila djecu koja nisu bila u autosjedalici” stoji u tekstu optužbe

Facebook Comments



Loading...
DIJELI