OPTUŽENI ŠEF HRVATSKIH ŠUMA POD JANDROKOVIĆEM ZAŠTITOM: Uhićen je prije godinu dana, a i dalje ja na čelu državne tvrtke i potpisuje ugovore!

Hrvatsku se nerijetko karakterizira kao zemlju apsurda. što i nije čudno jer istima svjedočimo na svakom koraku, od visoke do lokalne politike pa u konačnici i unutar državnik tvrtki.

Na jedan nevjerojatan apsurd upozoravaju iz udruge Hrvatski krški pašnjak u kojoj dovode u pitanje rad Hrvatskih šuma i njihova šefa Krunoslava Jakupčića.

Naime, u ovom udruženju koja zastupa hrvatske poljoprivrednike na područjima krških pašnjaka s ciljem očuvanja bioraznolikosti posljednji slučaj u Hrvatskim šumama nazvali su hrvatskim apsurdistanom,  referirajući se na potpisivanje ugovora za milijunske projekte.


Više čitajte u tiskanom izdanju 7 Dnevno.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI