Orešković ima novog saveznika! Bivši visoko pozicionirani SDP-ovac na njenoj listi za EU izbore

screenshot

Bojan Glavašević, bivši SDP-ovac koji je iz te stranke izišao ovo ljeto nezadovoljan situacijom u njoj i načinom na koji je vodi Davor Bernardić, dogovorio se s Dalijom Orešković i za EU izbore naći će se na listi njezine stranke START.

Listu bi navodno trebala nositi sama Dalija Orešković dok će Glavašević vjerojatno biti na visokom drugom mjestu i vrlo je izgledno, osvoji li lista mandat, da će ući u EU parlament. Da ide na listu potvrdio je Glavašević za Večernji list.

“Od samog početka političkog angažmana Dalije Orešković podržavao sam njezine ideje i smatram da će njezina stranka činiti jezgru novog progresivnog bloka koji će na idućim parlamentarnim izborima biti svjetionik za građansku naprednu Hrvatsku. Ova kandidatura je znak moje pune podrške i vjerujem da ćemo uspjeti”, rekao je Glavašević.

S Orešković se već dogovorio i Tomislav Žagar, još jedan bivši SDP-ovac koji je nakon izlaska iz SDP-a bio dio saborskog Kluba Mosta da bi na kraju prešao u Klub nezavisnih u kojemu je i Bojan Glavašević.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI