Orešković o Kolakušiću: “Sve što on govori trebalo bi prepoznati kao opasnost”

screenshot

Predsjednica stranke Start Dalija Orešković gostovala je na N1 televiziji i komentirala i među ostalim rekla da izborni rezultat od 2,2 posto potpore za Start nije loš za stranku koja je tek nastala i nema stranačku infrastrukturu te koja je u kampanju uložila oko 30 tisuća kuna.

“Draže mi je da osim balona popularnosti imamo realnu sliku koliko Start danas vrijedi”, rekla je Orešković za N1, a komentirala je i tezu kako Start kao okosnicu programa ima borbu protiv korupcije, a Mislav Kolakušić je baš na toj temi osvojio mandat u Europskom parlamentu.

“Pitanje je je li Kolakušić uzeo mandat na mojoj temi”, kaže Orešković. “On priča o korupciji i kad pogledamo sadržaj kako se on misli boriti protiv nje, mi se u potpunosti razlikujemo. Koncentracija moći u jednoj osobi je plodno tlo za razvoj svega onoga što nije dobro u društvu”.

A o eventualnoj suradnji s Kolakušićem kaže kako nisu bliski “niti svjetonazorski niti programski. Sve što on govori u svojim javnim nastupima smatram da bi jedno odgovorno društvo trebalo prepoznati kao opasnost.”

Facebook Comments



Loading...
DIJELI