OSTAT ĆE I BEZ TOG POSLA! ‘Ukidaju radno mjesto na koje su me trebali rasporediti nakon smjene’

Screenshot: N1

Smijenjena direktorica tvrtke Eko Moslavina, zviždačica zbog koje je gradonačelnik Kutine zajedno s još troje osumnjičenih trenutno u pritvoru pod optužbama za korupciju, Adrijana Cvrtila, danas je objavila da joj se sprema otkaz s pozicije na koju je smijenjena nakon što je kazneno prijavila gradonačelnika Zlatka Babića.

Podsjetimo Cvrtila je smijenjena s mjesta direktorice te kutinske firme na Međunarodni dan borbe protiv korupcije, zbog toga što je javno progovorila o tome da su joj nalagali koga će zaposliti kako bi se sačuvala koalicija HDZ-a i HSLS-a.

U javnost su još u rujnu procurile snimke u kojima predsjednik Gradskog vijeća Davor Kljakić od Cvrtile traži zapošljavanje u komunalnoj tvrtki jer je to u interesu njihove koalicije.

“Danas je novi direktor Eko Moslavine d.o.o. objavio na oglasnoj ploči da ukida moje radno mjesto ‘Voditelj razvoja i zaštite okoliša’ na koje me je bio dužan rasporediti prema ugovoru o radu direktora, nakon što su me smijenili s mjesta direktora Eko Moslavine d.o.o., a sve zato što sam kazneno prijavila gradonačelnika Kutine (koji je izabrao novog direktora 9.12.2021.) za kazneno djelo te je isti od 15.12. u istražnom zatvoru zajedno s bivšim vijećnikom i sada već puštenim potpredsjednikom GC Kutina”.



“Pozivam sve koji me podržavate, pozivam predstavnike medija, da svi zajedno dođete 11.1.2022. (utorak) od 11 do 13 sati na promotivnu akciju protiv nezakonitosti koju će provoditi Udruga Veronika Vere ispred sjedišta Eko Moslavine d.o.o. na adresi Zagrebačka 1, Kutina, i tako pomognete u borbi protiv nepravde i nezakonitog postupanja političara koje se svakodnevno događa u našem okruženju”, poručila je u svojoj objavi na Facebooku.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI