Ostojić: Plenkovićevih 13 postaje Plenkovićevih 14, promijenio je gotovo cijelu Vladu

Cropix

Potpredsjednik SDP-a Ranko Ostojić nakon polaganja vijenaca na Mirogoju za žrtve holokausta, osvrnuo se na moguću smjenu ministra zdravstva Milana Kujundžića.

“Plenkovićevih 13, sada je već Plenkovićevih 14. od 20 ministara, 14 je smijenio. Kaos, korupcija, muljanje s imovinskim karticama, zemljištem i nekretninama – sve su to obilježja te Vlade”, rekao je Ostojić.

“Veličina ministra ne leži u nekretninama, pokretninama i imovinskim karticama, nego u njihovom radu i prednosti poslu”, dodao je.

Pojasnio je kako postoje dvije skupine Plenkovićevih ministara.

“Jedna skupina ne zna ispuniti imovinske kartice, a druga skupina ministara opravdava to ponašanje. Pa čak i sam Plenković”, ističe Ostojić.



“S obzirom na to da su počele raspodjele za novog ministra zdravstva, možda je najbolja zamjena za Kujundžiča HDZ-ova zamjenica ravnatelja Vinogradske bolnice koja fizički napada svoje djelatnice. Pa kad već imamo župana koji tuče svoju ženu, da imamo i ministricu koja fizički napada djelatnice”, dodaje Ostojić.

Ostojić napominje kako ih više ne zanima HDZ.

“Ne zanima nas ni tko će biti novi predsjednik HDZ-a, nas zanima ono što su nam ostavili, a to su kaos i korupcija. Plenkovićevih 13, postaje Plenkovićevih 14. Promijenio je cijelu Vladu zbog koruptivnih radnji, muljaže i prtljanja s imovinskim karticama”, kazao je Ostojić zaključno, a piše N1.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI