OSVETNIČKI POHOD NAKON PONUDE O NAGODBI: Josipu Rimac ne zanima više ništa osim osvete. Sljedeća meta je Tena!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 18. veljače, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik piše kako Josipu Rimac ne zanima više ništa osim osvete. Sljedeća meta je Tena. Radi se o osvetničkom pohodu nakon ponude o nagodbi za šest godina zatvora.

Čitajte i sve o tome kako USKOK češlja poslove Tomislava Tolušića. Vinar i bivši ministar opkoljen je sa svih strana.

U tjedniku 7dnevno čitajte i ostale teme:

Nikola Požgaj, zviždač iz drvoprerađivačke branše tvrdi: Tajni drvni kartel kontrolira masovnu sječu hrvatskih žuma.



Sve žene predsjednika Milanovića; jako stručan ženski kadar na Pantovčaku.

Zakon o ispitivanju porijekla imovine! Kriminalci svih vrsta mogu biti mirni dok je Plenković na čelu Vlade.

Uoči podizanja optužnice, uz Josipu Rimac je moćni zaštitnik; iskreno nježno prijateljstvo Josipe Rimac i generala Kruljca.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI