OTAC MONSTRUOZNOG UBOJICE RADI PAKAO! Prijetio vlastitom rođaku pa ga priveli: ‘Ubit ću ti ženu i djecu’

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Otac monstruma Davida Komšića koji je zvjerski ubio svoju trudnu djevojku Kristinu Krupljan, Ivo Komšić, ponovno je uhićen zbog pokušaja iznude i prijetnje.

Sumnja se da je Komšić od početka ove godine do uhićenja prijetio svom poslovnom partneru Vjekoslavu Komšiću, piše Večernji list.

“Doći ću i ubiti ono tvoje smeće. Neka vodi računa o sebi. Što ga briga za mene”, navodno je rekao poslovnom partneru prilikom poziva na telefon njegove kćeri.

Osim za prijetnju, Ivo Komšić je osumnjičen i za pokušaj iznude Miroslava D., kojeg smatra krivcem za dio privatnih problema koje ima. Zbog tih problema i neriješenih odnosa koje ima s Miroslavom D., od njega je tražio povrat  200.000 eura na ime nepostojećeg duga.

“Tih 200.000 eura, taj dug,  ne moraš mi platiti odjednom. Možeš mi ga podmiriti i u ratama. A ako te ne učiniš, ubit ću ti ženu i djecu”, ucjenjivao je Komšić nesretnog Miroslava.

Podsjetimo, ovo inače nije pri boravak Ive Komšića u Remetincu. Bio je pritvoren i u travnju 2018. i to tri tjedna, također zbog prijetnji i zastrašivanja. Prije toga Komšić je pritvaran i jer je prijetio i uhodio sutkinju koja mu je osudila sina, a nakon toga je  u studenom 2011. tijekom zatvorskih posjeta sinu pokušao dostaviti mobitel. No nije uspio jer je zbog prijašnjih ekscesa bio pod jačom prismotrom pravosudnih policajaca.

Pamti se također i Komšićevo grozomorno ponašanje tijekom suđenja sinu Davidu, kada je pred novinarima vrijeđao ubijenu Kristinu Krupljan, a na račun njezine majke je iznio niz  teških optužbi. Napao je pritom i novinare rekavši da “samo imaju interes da ocrne obitelj Komšić”.

Njegov je mezimac David pak pravomoćno osuđen na 25 godina zatvora jer je s 88 uboda nožem ubio svoju trudnu djevojku Kristinu Krupljan. Na presudu se žalio dva puta Vrhovnom sudu. Prvog puta mu je kazna smanjena s 30 na 25 godina, a druga žalba mu je odbijena.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI