OTAC NESTALOG MATEJA SA SUZAMA U OČIMA: Komentirao sve poluinformacije, siguran je da će se s Matejem vratiti u Split

Ni nakon 11 dana nema novosti o tome što se dogodilo 27-godišnjem Splićaninu Mateju Perišu koji je posljednji put viđen u Beogradu gdje je s prijateljima otišao proslaviti Novu godinu.

Njegovi prijatelji posumnjali su da nešto nije u redu nakon što su shvatili da Matej nije uzeo jaknu iz garderobe niti došao u unajmljeni apartman te su nestanak prijavili policiji koja i dalje intenzivno traga za Splićaninom.

Nekih posebni novih informacija nema, to potvrđuje i njegov otac Nenad Periš koji boravi u Beogradu.


“Mogu vam reći da se potraga orijentirala na područje oko same obale Save i Dunava i na korito te na područje obale i šetnice u blizini tog kluba “Gotik”, gdje je moj sin zadnje viđen. Također se intenzivno kontrolira i nizvodno područje prema Pančevu. Ima informacija koje se provjeravaju, to radi srbijanski MUP i ja stvarno ne bih htio ulaziti u neka moja razmišljanja, nisam profesionalac već govorim emotivno i mogu pogriješiti oko toga što govorim”, rekao je za Slobodnu Dalmaciju Matejev otac.

Sastao se s čelnim ljudima policije, među kojima je i ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, kao i  sa predstavnicima hrvatske policije koji su stigli u Beograd.Dobio je obećanje da će se potraga nastaviti, a vidi da je suradnja dviju policija na visokoj razini.

“Naravno da nekad u životu događaji bez obzira na svu angažiranost uvjetuju teži dolazak do konačnog rješenja, ali ja ne gubim nadu, tu sam do daljnjeg i samo čekam i tražim svoga sina”, kazao je otac nestalog mladića.

Komentirao je i razne poluinformacije kao i snimke koje se javljaju u tabloidima i na društvenim mrežama. Kaže, od onih s kojima komunicira u Srbiji primijetio je samo profesionalan odnos.

“Tako i za većinu medija s kojima u Srbiji komuniciram mogu samo reći hvala ljudima što imaju osjećaj, ne zovu me previše, razumiju situaciju i ponašaju se vrlo profesionalno”, rekao je i dodao da ga za neke informacije koje je slučajno doznao nije previše briga.

“Nemam nikakvo mišljenje o tome. Svatko ima svoj obraz i svatko ga nosi na svoj ponos. Uopće mi ne smetaju, nije me briga za njih i jedino što mi nije ugodno ako takve informacije dođu do moje obitelji. Oni koji misle tako, želim im svu sreću i neka žive i dalje”, rekao je i na kraju kroz suze dodao:

“Siguran sam da ću se s Matejem vratiti u Split”, zaključio je Nenad Periš.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI