OTKRIVAMO SVE DETALJE TAJNOG SASTANKA: Čudan kompromis zbog Schengena – Dežela do Umaga

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 21. siječnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

U tjedniku čitajte analizu ugledne grafologinje o rukopisima predsjednika i premijera. Analiza pokazuje da je Milanović tvrdoglavo zlopamtilo, a Plenković narcisoidan i frustriran. Predsjednik najviše uživa u svome društvu, dok premijer voli da mu plješću i da ga javno hvale.

Kolumnist 7dnevno, Stjepan Šterc, piše o poraznim demografskim rezultatima i političkoj šutnji kao liderskom odgovoru na demografsku kataklizmu.

Tjednik piše o popunjavanju veleposlaničkih fotelja koje počinje uskoro. Izgleda kako je predsjednik na skijanju odlučio smiriti tenzije i uspostaviti primirje.

Tjednik donosi i ostale teme:Iznenađujući izbor nove politike SAD-a: Ivan Anušić je novi američki igrač za HDZ.

Otkrivamo sve tajne s tajnog sastanka: Čudan kompromis zbog Schengena – Dežela do Umaga.

Politički Srbin na kraju duge karijere: Pupovac mora otići jer to traži EU!

Čuvena Dijana protiv snahe ministra Fuchsa: Chick fight za zagrebački Dom zdravlja Centar!

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI