OTKRIVENI DETALJI KOMEMORACIJE ZA MILANA BANDIĆA: Nepoznanica više nema, jedan je detalj posebno zanimljiv

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Poznati su svi detalji oko sutrašnje komemoracije za Milana Bandića koja će se održati u 11 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu. Sve je nepoznanice otkrio pročelnik gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić.

Zbog epidemioloških mjera neće baš svi moći ući u HNK. ”Bit će postavljen i video zid na trgu ispred, tako da svi koji žele mogu pratiti komemoraciju, a bit će i izravan prijenos na televiziji. Imat ćemo tri govornika. U ime Vlade će govoriti ministrica Nina Obuljen Koržinek i Ratko Maričić, dugogodišnji prijatelj i suradnika gospodina Bandića. Na kraju će govoriti Jelena Pavičić Vukičević”, rekao je Lovrić za Dnevnik.hr.

Na komemoraciji će svirati i Zagrebačka filharmonija.

”Znamo da je gradonačelnik bio posebno vezan uz filharmoniju i bila mu je pri srcu. Sutra će mu filharmonija biti u prilici odati dug”, kaže Lovrić.

Na komemoraciji neće biti premijera Plenkovića, o tome je Lovrić kazao:



”Koliko nam je kazao bit će na pogrebu. Sutra je na putu. Mislim da će dvoje ministara biti u izaslanstvu i to je primjereno”, smatra gradski pročelnik za obrazovanje.

Na pitanje hoće li obustavljeni postupci protiv Bandića biti teret gradskoj upravi, Lovrić kaže da je uvjeren da bi u svim procesima Bandić bio oslobođen.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI