Otkriveno kamo je premještena najtraženija tajnica u zemlji, Sandra Zeljko!

Davor Puklavec/PIXSELL

Taj se ured bavi razvojem učinkovitog sustava protuminskog djelovanja u Hrvatskoj i prati rad Hrvatskog centra za razminiranje

Sandra Zeljko, tajnica u Uredu premijera Andreja Plenkovića premještena je u utorak na službeničko radno mjesto tajnice u Uredu za razminiranje, doznaje Jutarnji list. Riječ je o stručnoj službi Vlade koja se nalazi u Mesničkoj ulici 23.

>>> TAJNICA ZELJKO PREMJEŠTENA IZ VLADE: Žena kroz čije su ruke išli sporni putni nalozi sada radi dalje od ‘mjesta zločina’

Taj se ured bavi razvojem učinkovitog sustava protuminskog djelovanja u Hrvatskoj i prati rad Hrvatskog centra za razminiranje, a na njegovu je čelu Hrvoje Debač. Prije Zeljko posao tamošnje administrativne tajnice dosad je obavljala Jasminka Maljković Radić.

Jutarnji piše da je Zeljko pokušala prevariti grafologe koji su ispitivali jesu li Sauchini ili možda njeni potpisi na spornim putnim nalozima pa je sada pod sumnjom da je ona odgovorna za aferu “Dnevnice” jer se isti modus operandi s lažnim putnim nalozima ponavljao za vrijeme tri zadnje Vlade, uključujući i aktualnu.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI