OVAKO O PLENKOVIĆU GOVORI BAČIĆEVA PUNICA KSENIJA URLIČIĆ: Možda ćete se iznenaditi njenim riječima o čelniku hrvatske Vlade

Photo Patrik Macek

Kao što je poznato, uhićeni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić zet je Ksenije Urličić, dugogodišnje urednice Zabavnog programa, koja je bila na glasu i kao čelična dama HRT-a.

Otkako je u zasluženoj mirovini, Urličić u medijima tek povremeno istupa najčešće kad su teme Dora i Eurosong , a tijekom jednom gostovanja na N1 televiziji priznala je kako je HRT dio njenoga života te kako ta televizija nema konkurenciju kada je u pitanju sadržaj koji nju zanima.

Upitana o tome je li ona Bačića nagovorila da vrati Doru u program, s obzirom na to da joj je zet, Urličić je ponudila zanimljiv odgovor.

“Ja sam uvijek navijala za Doru i nisam ga baš nagovarala, ali je on znao da je taj projekt meni prirastao srcu i da sam ja na neki način mama Dore. Dora je zapravo jedan dobar projekt za kojim sam ja uvijek žalila kad je nestao. Ja ga ne savjetujem. Nikad nikoga nisam savjetovala. Nemam običaj savjetovati nekoga tko me ne traži.

Kazimir Bačić je doista svoj u tom svom poslu”, kazala je Urličić ne skrivajući ponos na svojeg brata Žarka Domljana prvog predsjednika Sabora o neovisnoj Hrvatskoj.



”Ja sam nevjerojatno ponosna na svog brata Žarka. Užasno sam ponosna što je jedan dr. Franjo Tuđman, koji je jedan politički genije, znao baš u mom bratu prepoznati čovjeka koji je bio prvi predsjednik Sabora neovisne Hrvatske”, kazala je, a onda se referirala i na premijera Andreja Plenkovića.

”Andreja Plenkovića smatram najboljim premijerom kojeg je Hrvatska imala. On je čovjek koji je apsolutno povećao ugled Hrvatske. Snalazi se podjednako dobro na domaćem i stranom terenu”, poručila je otkrivajući kako podržava i bivšu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

Bačić je inače u ranoj mladosti oženio Ksenijinu stariju kćer Katarinu, koja je ostala trudna sa svega 18 godina. Ksenija je tada postala baka sa svega 41 godinom pa je u jednom od razgovora otkrila kako su je na Prisavlju prozvali gospodična baka. Bačić i njegova supruga Katarina roditelji su četvero djece.

Uz kćerku Andreu imaju još kćer Luciju te sinove Luku i Matiju. “Ovo me zaista sve jako iznenadilo. On je inače čovjek koji jako skromno živi i tako se i ponaša”, kazala je za 24 sata Ksenija Urličić nakon zetova uhićenja.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI